Gordijnen plaatsen in Hasselt

Bent u op zoek naar Gordijnen in Hasselt? Dan bent u bij Stylus vloeren aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een allround stoffeerbedrijf dat de complete stoffering voor u kan verzorgen, inclusief gordijnen. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Gordijnen zijn een echte toevoeging aan uw woning. U zorgt met gordijnen voor meer privacy, sfeer in huis en minder, of juist meer, lichtinval. Wilt u ook van deze voordelen kunnen genieten door gordijnen in Hasselt op te hangen? Ga naar Stylus vloeren!

Specialist in gordijnen ophangen in Hasselt

In onze collectie vindt u verschillende gordijnen. Er zit ongetwijfeld een gordijn tussen dat bij uw smaak, wensen en interieur past. En het ophangen ervan? Dat laat u gewoon aan ons over. Bij ons staan kwaliteit en service voorop. Als u gordijnen in Hasselt wilt laten ophangen, bent u bij ons dus van kwaliteit en service verzekerd. Iedere klus wordt met uiterste zorg door ons verzorgd.

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Kom langs in onze showroom

Gordijnen kleden een woning aan. Ze bepalen de sfeer en de warmte in huis. Maar naast sfeer, creëren gordijnen ook privacy en kunt u er de lichtinval in huis mee bepalen. Redenen genoeg dus om gordijnen aan te schaffen. Wij verkopen gordijnen in allerlei maten, stoffen en kleuren. Waar bent u naar op zoek?

Wij helpen u gordijnen te vinden die aan uw wensen voldoen, zodat u uw woning in Hasselt kunt verfraaien met nieuwe gordijnen. Bent u benieuwd naar onze collectie gordijnen? Kom dan eens langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken.

Gordijnen kopen Hasselt

Gordijnen Hasselt

Allround stoffeerbedrijf

Stylus vloeren is een allround stoffeerbedrijf, dat gespecialiseerd is in PVC vloeren. Op vloerengebied is alles bij ons mogelijk. Wij hebben alle soorten vloeren. Van tapijt of vinyl tot de betonlook of gietvloer en natuurlijk de PVC vloer.

Daarbij kunnen wij ook de complete stoffering verzorgen, inclusief gordijnen, horren en zelfs vloerverwarming. Wilt u een traprenovatie laten doen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij kunnen uw gehele woning in Hasselt van een ander uiterlijk voorzien.

Direct contact opnemen

Wilt u gordijnen in Hasselt? Bij Stylus vloeren vindt u ongetwijfeld een gordijn dat u mooi vindt. Bovendien komen wij de gordijnen zelf bij u ophangen. Wilt u graag meer weten over onze gordijnen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 06 151 657 41. Voor contact per e-mail stuurt u een bericht naar info@pvcspecialist.com. We vertellen u graag meer over onze collectie gordijnen.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

    Offerte aanvragen

    ×

      Kleurstalen aanvragen

      ×