PVC vloer kopen bij Stylus vloeren

Wilt u graag een nieuwe PVC vloer kopen? Dan bent u bij Stylus vloeren aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé PVC specialist. U vindt bij ons een groot aanbod PVC vloeren. Van ambiant tot gelasta of M-flors. Al deze kunststof vloeren zijn niet van “echt” hout of steen te onderscheiden. Daarbij zijn ze van uitstekende kwaliteit en zeer veelzijdig. PVC vloeren kunnen overal in huis worden toegepast. Wilt u uw woning verfraaien met een nieuwe PVC vloer? Een PVC vloer kopen doet u bij Stylus vloeren!

De vele voordelen van een PVC vloer kopen

De PVC vloer is één van de best verkochte vloeren van dit moment. Dat komt door de veelzijdigheid van de vloer. Een PVC vloer heeft namelijk veel voordelen. Zo profiteert u als u een PVC vloer gaat kopen van een vloer die:

 • Vochtbestendig en dus geschikt is voor vloerverwarming
 • Geluiddempend is
 • Hygiënisch is
 • Slijtvast is
 • Milieuvriendelijk is

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Vind een PVC vloer die bij u past

Iedereen heeft een andere smaak. Wat de ene mooi vindt, vindt een ander weer lelijk. Daarom bieden wij een groot assortiment PVC vloeren aan. Zo vindt u bij ons PVC vloeren in verschillende kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan ambiant, gelasta of M-flors. In diverse grijstinten, bruintinten en meer. Voor iedere smaak en voor ieder interieur is er een PVC vloer aanwezig.

U vindt bij ons dus ongetwijfeld een PVC vloer die bij uw smaak en wensen past. Bent u benieuwd welke soorten PVC vloeren wij hebben? Kom dan voordat u een PVC vloer gaat kopen een bezoekje brengen aan onze showroom.

PVC vloer kopen

9030150419 materialo ambiant s77012

Kwaliteit en service

Bij ons kunt u terecht als u uitstekende kwaliteit PVC vloer wilt kopen. En om het nog mooier te maken, gaan deze vloeren het hele leven mee. Ook in ruimtes die veel worden gebruikt. Bovendien zijn ze makkelijk in het onderhoud, dus u hoeft weinig moeite te doen om uw PVC vloer mooi te houden.

Maar wij willen u meer bieden dan alleen uitstekende kwaliteit PVC vloeren. Wij staan ook voor een goede service. Daarom wordt iedere klus door ons met uiterste zorg verzorgd.

Neem contact op met Stylus vloeren

Wilt u bij Stylus vloeren een nieuwe PVC vloer kopen? Kom dan eens langs in onze showroom om ons grote aanbod PVC vloeren te bekijken. Heeft u nog vragen over PVC vloeren? Of wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 151 657 41 of ons een e-mail te sturen via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×