PVC vloeren in Amersfoort kopen

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Amersfoort? Dan bent u aan het juiste adres bij Stylus vloeren. Wij zijn namelijk dé specialist in PVC vloeren. U vindt bij ons verschillende PVC vloeren, zoals ambiant, M-flors of gelasta. Deze kunststof vloeren zijn niet te onderscheiden van “echt” hout of steen, terwijl ze wel de praktische eigenschappen van PVC hebben. Dat maakt dat de PVC vloer overal in huis kan worden toegepast. Dus wilt u uw woning verfraaien met PVC vloeren in Amersfoort? Ga hiervoor naar Stylus Vloeren!

Voordelen PVC vloeren

Overweegt u PVC vloeren in Amersfoort te nemen? Dan haalt u vloeren in huis waar u uw hele leven lang van kunt genieten. Ook in ruimtes die intensief gebruikt worden. Daarbij vraagt een PVC vloer weinig onderhoud. De vele praktische voordelen van PVC vloeren, maken de vloer zeer veelzijdig. De PVC vloer is niet voor niets één van de best verkochte vloeren van dit moment. Als u een PVC vloer aanschaft, profiteert u van een vloer die de volgende voordelen heeft:

 • Slijtvast
 • Vochtbestendig, dus geschikt voor vloerverwarming:
 • Hygiënisch
 • Milieuvriendelijk
 • Geluiddempend

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Ruime keuze PVC vloeren in Amersfoort

Iedere woning in Amersfoort is anders. Iedereen heeft immers een eigen stijl. Daarom bieden wij veel verschillende PVC vloeren aan in allerlei patronen en kleuren. Wat dacht u van ambiant, M-flors of gelasta? In diverse bruintinten, grijstinten of wittinten? Bij ons zijn PVC vloeren aanwezig voor ieder interieur en iedere smaak. U slaagt bij ons dus ongetwijfeld.

Bent u benieuwd naar de PVC vloeren die wij aanbieden? En wilt u kijken of er vloer is die bij uw wensen past? Kom dan eens langs in onze showroom. U kunt de vloeren uiteraard ook online bekijken.

PVC vloeren Amersfoort

PVC vloeren kopen Amersfoort

Bij ons staan kwaliteit en service voorop

U wilt een nieuwe vloer in Amersfoort. Deze moet vanzelfsprekend van goede kwaliteit zijn. Daarvan bent u verzekerd als u PVC vloeren koopt bij Stylus vloeren. Bij ons staan kwaliteit en service namelijk voorop.

Daarom komen wij de PVC vloer ook nog eens bij u leggen in Amersfoort. Dit doen wij zeer vakkundig. Met uiterste zorg verzorgen wij iedere klus.

Neem contact op met Stylus vloeren

Wilt u PVC vloeren kopen voor uw woning in Amersfoort? Kom gerust eens langs in onze showroom om ons ruime aanbod eens van dichtbij te bekijken. Natuurlijk kunt u ook online een kijkje nemen. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer informatie over PVC vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 151 657 41 of door ons een e-mail te sturen via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×