Verfraai uw woonkamer met een PVC vloer

Wilt u een PVC vloer in uw woonkamer? Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Dat vinden we bij Stylus vloeren niet zo verwonderlijk, want een PVC vloer heeft hetzelfde uiterlijk als een echte houten of stenen vloer, maar met de praktische eigenschappen van een kunststof PVC vloer. Dat maakt dat de PVC vloer uw hele leven lang meegaat, makkelijk is in onderhoud en past bij iedere woonstijl. In ons assortiment vindt u veel verschillende PVC vloeren in allerlei kleuren en patronen. Hier zit ongetwijfeld een geschikte PVC vloer voor uw woonkamer tussen. Bekijk ons aanbod online of kom eens langs in onze showroom.

De verschillende PVC vloeren van Stylus vloeren

Wij bieden u veel keus op het gebied van PVC vloeren. Zo verkopen wij veel verschillende PVC vloeren in allerlei patronen, zoals gelasta, M-flors en ambiant. Deze patronen zijn in diverse kleuren te verkrijgen, denk aan bruintinten, wittinten, grijstinten en meer. Omdat u in de woonkamer veel tijd doorbrengt, wilt u hier natuurlijk een vloer hebben liggen die u mooi vindt. Dankzij ons ruime aanbod vindt u bij ons ongetwijfeld een PVC vloer die past bij uw interieur en natuurlijk uw wensen. Voor iedere smaak is bij ons een PVC vloer voor de woonkamer aanwezig. Bent u benieuwd naar onze verschillende vloeren? Kom ons dan eens een bezoekje brengen in onze showroom.

Waarom een PVC vloer in de woonkamer?

Een PVC vloer is dus niet van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden. Maar de PVC vloer heeft wel meer voordelen. PVC vloeren zijn niet voor niets één van de meest verkochte vloeren van het moment. Met een PVC vloer in uw woonkamer, heeft u een veelzijdige vloer in huis die:

 • Geluiddempend is
 • Milieuvriendelijk is
 • Slijtvast is
 • Hygiënisch is
 • Vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming is

PVC vloer plaatsen woonkamer

Laat ons uw PVC vloer in de woonkamer plaatsen

Als dé PVC specialist staan wij voor kwaliteit en service. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor een uitstekende kwaliteit PVC vloer voor uw woonkamer, maar ook voor een goede service. Hoe dat zich uit? Wij komen de door u uitgekozen PVC vloer zelf bij u in de woonkamer plaatsen. Dit doen wij met vakkundig en secuur. Wij verzorgen namelijk iedere klus met uiterste zorg om het beste resultaat te kunnen afleveren.

PVC vloer woonkamer

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Vragen? Neem contact op

U hoeft niet verder te zoeken naar een PVC vloer voor uw woonkamer, want Stylus vloeren biedt u een breed aanbod uitstekende kwaliteit PVC vloeren, waar ongetwijfeld iets voor u tussen zit. Kom langs in onze showroom of bekijk ons assortiment online. Heeft u vragen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op. Bel ons op 06 151 657 41 of stuur ons een e-mail via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×