De PVC vloer: perfect voor de slaapkamer

Wilt u graag een PVC vloer in de slaapkamer hebben? Dat begrijpen we maar al te goed bij Stylus vloeren. Niemand zit te wachten op een gehorige vloer in de slaapkamer. Of een vloer die erg veel onderhoud kost. Daar heeft u geen last van met een PVC vloer in de slaapkamer. Een PVC vloer is namelijk geluiddempend en zeer eenvoudig in onderhoud. En wilt u graag vloerverwarming op uw slaapkamer? Daar is een PVC vloer prima mee te combineren. PVC vloeren zijn namelijk erg veelzijdig. Daarom bieden wij u verschillende PVC vloeren aan, in allerlei patronen en kleuren. Zo vindt u ongetwijfeld een PVC vloer voor uw slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze showroom.

Uitgebreide keuze bij Stylus vloeren

De mogelijkheden voor een PVC vloer in de slaapkamer zijn groot. Zo verkopen wij PVC vloeren met verschillende patronen, zoals M-flors, ambiant en gelasta. Deze patronen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Van bruintinten tot grijstinten. Voor ieder interieur is er een geschikte PVC vloer aanwezig. Er zit dus ongetwijfeld een vloer tussen die past bij uw smaak en wensen. Bent u benieuwd naar onze PVC vloeren? Kom dan gerust eens bij ons langs om ons ruime aanbod in de showroom te bekijken. U kunt natuurlijk ook online een kijkje nemen.

Voordelen PVC vloer in de slaapkamer

Door onze uitstekende kwaliteit PVC vloeren, kunt u de PVC vloer niet van een “echte” houten of stenen vloer onderscheiden. Ondanks dat het uiterlijk hetzelfde is, heeft een PVC vloer meer praktische voordelen. Dat verklaart waarom de PVC vloer één van de meest verkochte vloeren van het moment is. Kies voor een PVC vloer in de slaapkamer en u heeft een vloer die:

 • Geluiddempend is
 • Vochtbestendig en dus ook geschikt is voor vloerverwarming
 • Milieuvriendelijk is
 • Hygiënisch is
 • Slijtvast is

PVC vloer slaapkamer

Wij plaatsen uw PVC vloer in de slaapkamer

Neem een PVC vloer in uw slaapkamer en u geniet van een vloer die uw hele leven lang meegaat. Ook in een ruimte die veel wordt gebruikt. Wij staan voor uitstekende kwaliteit PVC vloeren en voor een goede service. Daarom komen wij uw nieuwe PVC vloer graag bij u plaatsen. Wij verzorgen iedere klus met uiterste zorg om zo het beste resultaat af te kunnen leveren.

9506592047 materialo klant s52782

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Neem contact op voor meer informatie

Een PVC vloer voor de slaapkamer koopt u bij Stylus vloeren. Bekijk onze PVC vloeren in onze showroom of via de website. Wilt u meer weten over onze PVC vloeren? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 151 657 41 of stuur een e-mail naar info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×