PVC vloertegels kopen bij Stylus vloeren

Bent u op zoek naar mooie PVC vloertegels? Hiervoor zit u goed bij Stylus vloeren! Wij zijn namelijk dé specialist in PVC! Wij hebben een groot aanbod verschillende PVC vloeren, zoals gelasta, ambiant of M-flors. Deze vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. En het mooie van deze PVC vloeren is dat ze niet te onderscheiden zijn van “echt” hout, steen of beton. U kunt de PVC vloertegels overal in huis toepassen. Ze zijn van zeer uitstekende kwaliteit en gaan uw hele leven lang mee. Ook als u de PVC vloertegels in een ruimte legt die veel wordt gebruikt. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens langs in onze showroom om de diverse PVC vloertegels te bekijken.

Ruime keuze uit verschillende PVC vloertegels

PVC vloertegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Zo bieden wij een aantal patronen aan, zoals de gelasta, ambiant en M-flors. Deze patronen kunnen verschillende kleuren hebben. Zo hebben wij PVC vloertegels in diverse grijstinten, wittinten, bruintinten en meer. Voor ieder interieur zijn er bijpassende PVC vloertegels. Dat betekent dat u bij ons ongetwijfeld een PVC vloer vindt die past bij uw smaak en wensen. Wilt u ons ruime aanbod PVC vloertegels eens van dichtbij bekijken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze showroom.

De voordelen van PVC vloertegels

PVC vloertegels zijn één van de best verkochte vloertegels van nu. Logisch, want de vloertegels brengen veel voordelen met zich mee. Zo is dit de ideale vloertegel voor mensen die houden van houten, stenen of betonnen vloeren, maar die willen genieten van de praktische eigenschappen van een PVC vloer. PVC vloeren zijn namelijk:

 • Geluiddempend
 • Vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming
 • Slijtvast
 • Milieuvriendelijk
 • Hygiënisch

PVC vloertegels kopen

Specialist in PVC vloertegels leggen

Als dé PVC specialist willen we u meer bieden dan enkel uitstekende kwaliteit PVC vloertegels. Daarom kunt u de PVC vloertegels ook door ons laten leggen. Wij staan namelijk niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een goede service. Iedere klus wordt met uiterste zorg door ons verzorgd. Dus heeft u mooie PVC vloertegels bij ons uitgekozen en wilt u dat deze goed worden geplaatst? Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

PVC vloertegels

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Contact met Stylus vloeren

Bent u benieuwd naar onze PVC vloertegels? Bezoek onze showroom om ons brede aanbod te bekijken. Wilt u meer informatie over PVC vloertegels? Of heeft u vragen voor ons? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 151 657 41 of door ons een e-mail te sturen via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×