Stylus vloeren: voor kunstgras in Lelystad

Wilt u graag kunstgras in Lelystad voor uw tuin, balkon of dakterras? Dan bent u bij Stylus vloeren aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk topkwaliteit kunstgras kopen. Dit kunstgras is sterk en gaat lang mee. In onze collectie vindt u kunstgras in verschillende soorten en prijsklassen. Er zit ongetwijfeld iets voor u tussen! Dus wilt u een prachtig groen gazon creëren, zonder zelf te hoeven tuinieren? Ga naar Stylus vloeren voor kunstgras in Lelystad!

Voordelen van kunstgras

Overweegt u kunstgras te nemen voor uw tuin, balkon of dakterras? Bij ons vindt u kunstgras van goede kwaliteit. Dat biedt u veel voordelen, namelijk:

 • U bespaart op geld en natuurlijke hulpbronnen. Kunstgras heeft namelijk geen water of bemesting nodig
 • Kunstgras is heel onderhoudsvriendelijk, het zorgt voor zichzelf. Dat betekent dat u geen groene vingers nodig heeft voor kunstgras.
 • Wij hebben een groot aanbod verschillende soorten kunstgras. Er zit verschil in kleur, uitstraling en prijs
 • Kunstgras zorgt voor sfeer in uw tuin, op uw balkon of op uw dakterras in Lelystad dankzij de natuurlijke uitstraling van het kunstgras.

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Laat ons uw kunstgras in Lelystad leggen

Met kunstgras in Lelystad zorgt u eenvoudig voor een prachtig groen gazon. U hoeft hier zelf niet eens iets voor te doen! Wij komen namelijk zelf uw kunstgras in Lelystad leggen. Service en kwaliteit staan bij ons namelijk voorop.

Daarom verzorgen wij ieder project met uiterste zorg. U kunt het leggen van uw kunstgras dus met een gerust hart aan ons overlaten, wij verzekeren u van een goed resultaat.

Kunstgras kopen Hasselt

Kunstgras Lelystad

Wat wij nog meer doen als allround stoffeerbedrijf

Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar kunstgras in Lelystad. Maar dat is niet alles wat wij voor u kunnen doen. Als allround stoffeerbedrijf kunnen wij de complete stoffering voor u verzorgen, inclusief horren, vloerverwarming, gordijnen en nog veel meer. Zo is bij ons ook alles mogelijk op vloerengebied.

Wij zijn gespecialiseerd in PVC vloeren, maar hebben ook alle andere soorten vloeren, van tapijt of vinyl tot de betonlook of gietvloer. Wilt u dat uw trap gerenoveerd wordt? Ook traprenovaties voeren wij uit! Kortom: bij ons is het mogelijk om uw complete woning een ander uiterlijk te geven.

Wilt u meer weten? Neem contact op

Bent u benieuwd naar ons aanbod kunstgras? Kom dan eens langs in onze showroom. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in Lelystad? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 151 657 41 of stuur een e-mail naar info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×