PVC houtlook, niet van echt hout te onderscheiden!

Wilt u uw woning verfraaien met een PVC houtlook vloer? Dan bent u bij Stylus vloeren aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een breed aanbod PVC vloeren met houtlook in verschillende houttinten. Deze vloeren zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Dat maakt dat ze niet te onderscheiden zijn van “echte” houten vloeren, terwijl ze wel alle voordelen van een PVC vloer bevatten. Zo gaan PVC vloeren bijvoorbeeld uw hele leven mee, ook in ruimtes die veel gebruikt worden. En ze zijn makkelijk in onderhoud. Kom dus snel langs in onze showroom om onze prachtige PVC houtlook vloeren te bekijken.

Divers aanbod houtlook PVC vloeren

Met een houtlook vloer zorgt u voor sfeer en warmte in uw woning. Bij Stylus vloeren vindt u houtlook PVC vloeren van uitstekende kwaliteit. Als u op zoek bent naar een houtlook PVC vloer, kunt u dus bij ons terecht. En bij ons slaagt u ongetwijfeld. Wij bieden namelijk een divers aanbod PVC houtlook vloeren aan in verschillende houttinten. Er zit ongetwijfeld iets tussen dat past bij uw smaak, wensen en interieur. En door de veelzijdigheid van de PVC vloer kan deze vloer in alle ruimtes worden toegepast. Verfraai ook uw woning door een nieuwe houtlook PVC vloer aan te schaffen.

Voordelen van PVC houtlook vloeren

Het is niet gek dat PVC vloeren één van de best verkochte vloeren zijn. Ze beschikken namelijk over een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo zijn PVC houtlook vloeren de ideale vloeren voor als u de uitstraling van een houten vloer in huis wilt, maar met de praktische eigenschappen van de PVC vloer. Een PVC vloer is namelijk:

 • Milieuvriendelijk
 • Hygiënisch
 • Vochtbestendig en daarmee geschikt voor vloerverwarming
 • Slijtvast
 • Geluiddempend

PVC vloer houtlook

PVC houtlook vloer plaatsen? Dat doen wij

Heeft u in ons assortiment een mooie PVC houtlook vloer gevonden? Dan komen wij deze bij u plaatsen. U bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een uitstekende kwaliteit PVC vloer, maar ook van een goede service. Door ons wordt iedere klus met uiterste zorg verzorgd. Wij zijn niet voor niets dé PVC specialist.

PVC houtlook vloer kopen

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Contact opnemen met Stylus vloeren

Voor een PVC houtlook vloer gaat u naar Stylus vloeren. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. Heeft u vragen? Of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 06 151 657 41 of stuur ons een e-mail via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×