Verfraai uw woning met gordijnen in Kampen

Zoekt u nieuwe gordijnen in Kampen? Omdat u nog geen gordijnen heeft of omdat u uw oude gordijnen niet meer mooi vindt? Stylus Vloeren staat voor u klaar! Wij zijn een allround stoffeerbedrijf dat de complete stoffering van uw woning voor u kan verzorgen, inclusief de gordijnen in Kampen. Door ons hiervoor in te schakelen bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Bovendien profiteert u met gordijnen in huis van veel voordelen. U haalt er sfeer mee in huis, kunt er de lichtinval in huis door regelen en zorgt voor meer privacy. Wilt u dit ook? Ga naar Stylus vloeren!

Voor het ophangen van gordijnen in Kampen

Voor nieuwe gordijnen in Kampen, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze collectie vindt u verschillende gordijnen. Er zit ongetwijfeld een gordijn tussen dat bij u past. Heeft u een gordijn gevonden dat aan uw wensen voldoet?

Dan hangen wij deze voor u op. Wij staan namelijk voor kwaliteit en service. Daarom iedere klus met uiterste zorg door ons verzorgd.

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Bekijk onze gordijnen in de showroom

Gordijnen verfraaien een woning. Ze zorgen voor sfeer en warmte. Bovendien creëert u met gordijnen meer privacy en kunt u met gordijnen de lichtinval in uw woning in Kampen bepalen. Wilt u dat het donker is in huis? Dan laat u de gordijnen dicht. Wilt u meer licht? Dan doet u de gordijnen open. Het is dus echt een aanrader om gordijnen aan te schaffen.

Bij ons vindt u gordijnen in allerlei maten, stoffen en kleuren. Wij helpen u graag gordijnen te vinden die u mooi vindt voor uw woning in Kampen. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom om onze gordijnen te bekijken.

Gordijnen Kampen

Gordijnen kopen Kampen

Wat wij als allround stoffeerbedrijf doen

Als allround stoffeerbedrijf kunnen wij de complete stoffering voor u verzorgen, inclusief gordijnen in Kampen, horren, maar ook vloerverwarming. Daarbij zijn wij een echte PVC specialist. Wij kunnen uw woning voorzien van een nieuwe PVC vloer, maar op vloerengebied is er meer mogelijk bij ons.

Wij hebben namelijk alle soorten vloeren. Van tapijt of vinyl tot de betonlook of gietvloer. Wilt u graag een traprenovatie laten uitvoeren? Ook dit is bij ons mogelijk! Wij kunnen uw complete woning een ander uiterlijk geven.

Contact opnemen met Stylus vloeren

Als u gordijnen in Kampen wilt, kunt u terecht bij Stylus vloeren. U kunt onze collectie bekijken in de showroom. Heeft u een gordijn gevonden? Dan komen wij deze zelf bij u ophangen. Wilt u meer weten over onze collectie gordijnen? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Voor telefonisch contact belt u naar naar 06 151 657 41. Voor contact per e-mail stuurt u een bericht naar info@pvcspecialist.com. We vertellen u graag meer over onze gordijnen.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

    Offerte aanvragen

    ×

      Kleurstalen aanvragen

      ×