PVC betonlook als alternatief voor een betonnen vloer

Vindt u een betonnen vloer ook zo mooi? Stylus vloeren heeft hiervoor een uitstekend alternatief, namelijk een PVC betonlook vloer. Deze kunststof vloer is niet van “echt” beton te onderscheiden en heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. Daarbij zijn onze PVC vloeren van uitstekende kwaliteit. Dus wilt u graag een stoer en modern interieur realiseren? Dat past bij de industriële woontrend? Kies dan voor de PVC betonlook vloer van Stylus vloeren.

Voordelen van PVC betonlook

PVC vloeren zijn één van de best verkochte vloeren van nu. En dat is niet zonder reden. Want PVC vloeren leveren u heel wat voordelen op. Als u een PVC betonlook vloer in huis neemt, heeft u een vloer die:

 • Geluiddempend is
 • Slijtvast is
 • Hygiënisch is
 • Vochtbestendig en dus ook geschikt is voor vloerverwarming
 • Milieuvriendelijk is

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Diverse soorten betonlook PVC vloeren

Een PVC betonlook vloer heeft dus heel wat voordelen ten opzichte van een echte betonvloer. En toch zijn de vloeren niet van elkaar te onderscheiden. Wat ook nog een reden voor een betonlook PVC vloer is, is dat u een betonlook PVC vloer kunt kopen in verschillende kleuren en afmetingen.

U vindt dus ongetwijfeld een vloer die bij uw wensen en woonstijl past. Bent u nieuwsgierig naar onze betonlook PVC vloeren? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk ons brede aanbod online.

PVC betonlook vloer kopen

PVC betonlook vloer

Weinig onderhoud

Voor een PVC betonlook vloer van uitstekende kwaliteit, gaat u naar Stylus vloeren. En het mooie van onze PVC vloeren is nog, dat deze gemakkelijk te onderhouden zijn. U hoeft weinig moeite te doen om de vloer in goede conditie te houden. Dat maakt dat de PVC vloer uw hele leven lang meegaat. Ook in ruimtes die intensief worden gebruikt.

Uitstekende service

Wij bieden u meer dan alleen uitstekende kwaliteit PVC betonlook vloeren. Wij staan ook garant voor een zeer goede service. Daarom komen wij graag uw nieuwe PVC vloer bij u leggen. Iedere klus wordt met uiterste zorg door ons verzorgd.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u graag een PVC betonlook vloer kopen? Kom naar onze showroom om ons aanbod te bekijken. Wilt u graag meer informatie over onze PVC vloeren? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06 151 657 41 of ons een e-mail te sturen via info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×