Een rustige uitstraling creëren met een witte PVC vloer

Bent u op zoek naar een witte PVC vloer? Met een witte PVC vloer kunt u in iedere kamer een rustige uitstraling creëren. Zowel in de slaapkamer als in de werkkamer, maar ook in de woonkamer. Daarbij past een witte PVC vloer bij iedere woonstijl. Dus of u nu van een industriële look houdt of een warme uitstraling, een witte PVC vloer past hierbij. Voor een uitstekende kwaliteit witte PVC vloer gaat u naar Stylus vloeren. Onze kunststof vloeren zijn niet van “echte” houten of stenen vloeren te onderscheiden. En ze verfraaien ieder huis!

Makkelijk in onderhoud

Wilt u lang van uw nieuwe witte vloer kunnen genieten? Een witte PVC vloer gaat uw hele leven lang mee. Ook als u een witte PVC vloer laat leggen in een ruimte die intensief wordt gebruikt. Daarbij zijn PVC vloeren makkelijk in het onderhoud. Ze behouden dus hun mooie uitstraling, zonder dat u al te veel moeite hoeft te doen.

Voordelen van PVC vloeren

Als u graag een witte vloer in huis wilt, kies dan voor een witte PVC vloer. Er zijn namelijk redenen genoeg op te noemen waarom een PVC vloer in huis een echte uitkomst is. PVC vloeren zijn niet voor niets één van de best verkochte vloeren van het moment. Ze beschikken over zeer veel voordelen. PVC vloeren zijn namelijk:

 • Slijtvast
 • Vochtbestendig en dus geschikt voor vloerverwarming
 • Milieuvriendelijk
 • Geluiddempend
 • Hygiënisch

Witte PVC vloer kopen

Breed aanbod witte PVC vloeren

Bij ons vindt u ongetwijfeld een witte PVC vloer die bij u past. Ons aanbod is namelijk enorm. Zo hebben wij PVC vloeren in verschillende patronen, zoals M-flors, ambiant of gelasta. Er is voor ieder interieur en iedere smaak een passende PVC vloer aanwezig. Bovendien zijn al onze PVC vloeren van uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar de verschillende witte PVC vloeren die wij aanbieden? Bekijk ons aanbod dan eens via de website of kom langs in onze showroom. Hier kunnen we u de mooiste PVC vloeren laten zien.

Witte PVC vloer laten plaatsen

Naast kwaliteit, bieden wij u ook uitstekende service. Heeft u in ons assortiment een witte PVC vloer gevonden? Dan komen wij deze vakkundig bij u plaatsen. Iedere klus wordt door ons met uiterste zorg verzorgd.

Witte PVC kopen en laten leggen

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Meer weten? Neem contact op

Voor een witte PVC vloer van uitstekende kwaliteit gaat u naar Stylus vloeren. Kom eens langs in onze showroom om te bekijken welke witte PVC vloeren wij verkopen. Wilt u graag meer informatie over onze vloeren? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. U bereikt ons telefonisch op 06 151 657 41 en per mail door een bericht te sturen naar info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×