Stylus vloeren voor raamdecoratie in Genemuiden

Heeft u raamdecoratie in Genemuiden nodig? Omdat u meer privacy wilt, de lichtinval in uw woning wilt bepalen of gewoon om uw woning te verfraaien? U bent hiervoor aan het juiste adres bij Stylus vloeren. Wij verkopen verschillende soorten raamdecoratie, waaronder gordijnen, in de meest uiteenlopende kleuren. U vindt bij ons ongetwijfeld een raamdecoratie die past bij uw woning. Stylus vloeren is een allround stoffeerbedrijf dat de volledige stoffering van klanten kan verzorgen. Inclusief raamdecoratie in Genemuiden. Wilt u dat wij uw stoffering verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showroom om direct onze collectie raamdecoratie te kunnen bekijken.

Bekijk onze collectie raamdecoratie in de showroom

Door raamdecoratie te nemen, verfraait u uw woning in Genemuiden. U creëert er namelijk sfeer en warmte mee. Daarbij komt dat raamdecoratie ook nog eens praktische voordelen kent. Gordijnen bijvoorbeeld, zorgen ervoor dat u meer privacy heeft en dat u de lichtinval in huis kunt regelen. Wij helpen u graag raamdecoratie te vinden dat volledig voldoet aan uw wensen. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod verschillende soorten raamdecoratie in allerlei maten en kleuren. Voor iedere smaak, maar ook voor ieder interieur, is bij ons passende raamdecoratie aanwezig. Wilt u ons aanbod met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Raamdecoratie in Genemuiden laten ophangen

Heeft u passende raamdecoratie gevonden? Dan is het tijd dat deze opgehangen wordt. Dat doen wij helemaal zelf. Bij ons staan service en kwaliteit voorop. Dat betekent dat wij uw nieuwe raamdecoratie graag bij u in Genemuiden komen ophangen.

Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Iedere klus die wij aanpakken wordt namelijk met uiterste zorg door ons verzorgd.

Raamdecoratie Genemuiden

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

Voor raamdecoratie in Genemuiden, kunt u bij ons terecht. Maar wij kunnen nog meer voor u betekenen. Wij zijn namelijk een allround stoffeerbedrijf. Dit houdt in dat wij de complete stoffering voor u kunnen verzorgen, inclusief gordijnen, horren en zelfs vloerverwarming. Daarbij voeren wij traprenovaties uit aan trappen en is bij ons alles mogelijk op het gebied van vloeren. Wij hebben alles soorten vloeren. Van de populaire betonlook of gietvloer tot tapijt of vinyl. Onze specialisatie is de PVC vloer. Maar wij kunnen u van elke vloer voorzien. Als allround stoffeerbedrijf zijn wij in staat uw complete woning een ander uiterlijk te geven.

Raamdecoratie omgeving Genemuiden

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Vragen over raamdecoratie? Neem contact op

Wilt u uw woning verfraaien met raamdecoratie in Genemuiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze collectie te bekijken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 06 151 657 41 of info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

    Offerte aanvragen

    ×

      Kleurstalen aanvragen

      ×