De PVC vloer: ideaal voor in de badkamer

Wilt u graag een PVC vloer in de badkamer? Dat begrijpen we bij Stylus vloeren maar al te goed, want de veelzijdigheid van PVC maakt de PVC vloer een zeer populaire vloer voor badkamers. De PVC vloer is duurzaam, slijtvast en vochtbestendig. Ook kunt u een PVC vloer combineren met vloerverwarming voor lekkere warme voeten in de badkamer. Daarbij komt nog dat een PVC vloer makkelijk is in het onderhoud. Redenen genoeg dus om een PVC vloer voor de badkamer te kopen. Dat doet u het beste bij Stylus vloeren. Wij beschikken over een breed aanbod topkwaliteit PVC vloeren die niet van “echt” steen, hout of beton te onderscheiden zijn. Kom snel eens langs in onze showroom om onze vloeren te bekijken.

Veel keus bij Stylus Vloeren

We brengen veel tijd door in onze badkamer. We douchen er, poetsen er onze tanden, doen er onze make-up en ga zo maar door. Daarom verdient het kiezen van een badkamer vloer extra aandacht. Bekijk eens onze verschillende PVC vloeren. Wij hebben diverse patronen, zoals M-flors, ambiant of gelasta, die u in allerlei kleuren kunt krijgen. Van grijstinten tot bruintinten of toch wittinten. Er zit ongetwijfeld een PVC vloer tussen die u mooi vindt. Wilt u er zeker van zijn dat de PVC vloer bij uw badkamer, uw wensen en uw smaak past? Kom dan eens langs in onze showroom om ons aanbod PVC vloeren nader te bekijken.

Voordelen PVC vloer in de badkamer

Op het moment zijn PVC vloeren één van de best verkochte vloeren. Ook voor de badkamer is de PVC vloer erg populair. Dat is te verklaren aan de hand van de veelzijdigheid van de PVC vloer. Zo profiteert u met een PVC vloer in de badkamer van een vloer die:

 • Slijtvast is
 • Vochtbestendig en dus ook met vloerverwarming te combineren is
 • Geluiddempend is
 • Hygiënisch is
 • Milieuvriendelijk is

PVC vloer badkamer

Specialist in PVC vloeren leggen

Voor een uitstekende kwaliteit PVC vloer in de badkamer, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wij doen meer. Wij komen namelijk de PVC vloer ook nog eens bij u in de badkamer leggen. Want wij staan zowel voor kwaliteit als voor service. Daarom wordt iedere klus met uiterste zorg door ons verzorgd. Wij zijn niet voor niets dé specialist in PVC.

PVC vloer voor in badkamer

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Neem contact op

Wilt u onze PVC vloeren bekijken om te zien of er een PVC vloer voor uw badkamer tussen zit? Kom dan langs in onze showroom. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 151 657 41 of stuur een e-mail naar info@pvcspecialist.com.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

  Offerte aanvragen

  ×

   Kleurstalen aanvragen

   ×