Gordijnen kopen in Genemuiden

Wilt u graag uw woning verfraaien met gordijnen in Genemuiden? Gordijnen voegen echt iets toe aan een woning. Ze zorgen voor meer sfeer in huis. Bovendien creëert u met gordijnen ook meer privacy en kunt u met gordijnen zelf de lichtinval in huis bepalen. Wilt u meer licht? Dan doet u de gordijnen open. Wilt u het donkerder maken? Dan doet u de gordijnen dicht. Maar waar vindt u mooie gordijnen? Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Stylus vloeren. Als allround stoffeerbedrijf kunnen wij namelijk de complete stoffering voor u verzorgen, inclusief gloednieuwe gordijnen. Dat bespaart u tijd en geld. Dus bent u op zoek naar nieuwe gordijnen in Genemuiden? Ga naar Stylus vloeren!

Laat ons uw gordijnen ophangen in Genemuiden

Wij hebben in onze collectie verschillende gordijnen. Hier zit ongetwijfeld iets tussen dat bij uw smaak, wensen en interieur past. En het ophangen van de gordijnen? Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Daarvan bent u verzekerd als u uw nieuwe gordijnen in Genemuiden door ons laat ophangen. Iedere klus die wij aannemen wordt met uiterste zorg door ons geklaard.

Icon Check  Persoonlijk advies aan huis

Icon Check  17 jaar ervaring

Icon Check  PVC Specialist

Icon Check  Vakkundig legservice

Icon Check  Scherpste prijs

Bezoek onze showroom

Gordijnen zorgen voor sfeer en warmte in huis. Ze kleden uw woning aan. Daarnaast zorgen gordijnen ook voor privacy en helpen ze u de lichtinval in huis te regelen. Redenen genoeg dus om gordijnen in Genemuiden te nemen. Bij ons vindt u gordijnen in verschillende maten, stoffen en kleuren. Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u de juiste gordijnen te vinden.

Kom gerust eens langs in onze showroom om onze collectie gordijnen te bekijken. U vindt hier ongetwijfeld gordijnen die aan uw wensen voldoen en waar u uw woning in Genemuiden mee kunt verfraaien.

Gordijnen kopen Genemuiden

Gordijnen Genemuiden

Wij zijn een allround stoffeerbedrijf

Wij zijn een allround stoffeerbedrijf. Er is van alles bij ons mogelijk. Wij hebben bijvoorbeeld alle soorten vloeren. Van tapijt of vinyl tot de betonlook of gietvloer.

Onze specialisatie is in PVC vloeren. Daarbij kunnen we ook de complete stoffering voor onze klanten verzorgen, inclusief, gordijnen, horren, maar ook vloerverwarming.

Wilt u graag uw trap renoveren? Ook voor een traprenovatie kunt u bij ons terecht! Bij ons is het mogelijk om uw gehele woning in Genemuiden een ander uiterlijk te geven.

Neem direct contact op met Stylus vloeren

Wilt u gordijnen in Genemuiden? Kom langs in onze showroom om onze collectie te bekijken. Wij komen de gordijnen zelf bij u ophangen. Wilt u meer weten? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 151 657 41 of stuur ons een e-mail via info@pvcspecialist.com. We vertellen u graag meer over de gordijnen die wij verkopen.

Onze diensten

Producten

Hallo, neem hier contact op!

    Offerte aanvragen

    ×

      Kleurstalen aanvragen

      ×